08
Január
2018

Stlačený vzduch pre potravinársky priemysel.

Pridané: 8.1.2018 17:00:21 Počet zobrazení: 2028

 

Stlačený vzduch je dôležitou súčasťou v rade pracovných postupov výroby potravín a spracovania "Z farmy na stôl". Aby sa vyhovelo stále rastúcim požiadavkám na zlepšovanie zdravia a hygieny v potravinovom reťazci, bola vytvorená praktická príručka Stlačený vzduch pre potravinárský priemysel.

Späť na príspevok Nový komentár

Komentáre

Nový komentár

* (Povinné)

Pandemické opatrenia

Firma ATSK je uzavretá do odvolania. Je nariadená práca z domu - HomeOffice. 

Kontaktujte nás mailom. Objednávky budú vybavované priebežne!

Ďakujeme za pochopenie.

 

 

Prihlásenie

Tieto internetové stránky používajú súbory cookies. Bližšie informácie o použitých súboroch cookies a ako je možné zabrániť ich používaniu nájdete na stránke s informáciami o ochrane osobných údajov - Zásady Ochrany osobných údajov